annalynne-jessica-kissers

AnnaLynne McCord ima rada svoje delo in ko je vanj vključena, naredi stvari več kot popolne.

AnnaLynne je novinarjem ‘Variety’ povedala: “Pred začetkom serije ‘90210’ sem šla skozi nekakšno, ne vem, kako bi to imenovala, mladostniško krizo. Prišla sem do točke, kjer sem si rekla, da sem s Hollywoodom zaključila. Počutila sem se izgubljeno, takrat pa sem prišla v stik z eno izmed starih prijateljic, Jessico Minhas. Povedala sem ji, da moram ‘zavihati rokave’ in nekaj početi.”

90210’ zvezdnica ob tem še dodaja: “Bil je pravi čas in pomagala mi je tako, da me je seznanila z ‘Blind Projectom’. Takoj sem vedela, da je to organizacija, s katero želim delati, vendar kljub temu, da sem ‘90210’ večkrat zavrnila, sem začela raziskovati šov in kaj kmalu sem ugotovila, da bi lahko bila del ‘Blind Projecta’.”

No, delo AnnaLynne je bilo gotovo poplačano na prireditvi vplivnih, mladih zvezdnikov – ‘Variety Power of Youth Event’. AnnaLynne je bila ena izmed petih zvezdnikov, mlajših od 25 let, ki so bili počaščeni za svoje delo, in sicer za doprinos v dobrodelnih organizacijah. Čestitamo!

V galeriji te čaka še nekaj fotografij AnnaLynne McCord in Jessice Lowndes. V fotografski objektiv sta bili ujeti kot gostiteljici prireditve ‘PRVCY Premium Denim Launch of Loives Inspired Book & CD’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFegie in Josh: Zaljubljena na rdeči preprogi
Naslednji članekFOTO Lily Allen prepolni areni pokazala