hayden-panettiere-seventeen-august-2009

Hayden Panettiere na avgustovski izdaji revije ‘Seventeen’ zraven spogledljivega pogleda in drže z nasmehom kaže še svoje biserno bele zobe.

Čudovita 19-letna igralka serije ‘Heroji’ je za revijo povedala, kako je, ko si v svetu slavnih in če se tvoje ime pojavlja v časopisnikarstvu, govorila pa je tudi o zmenkih in kako poiskati pravega fanta. Poglejte:

O tem, kako je, če si slaven: “Mislim, da se s tem nisem soočala na kak poseben način. Skozi to je težko iti sam znotraj družine in o tem ne govoriti, medtem ko to ve ves svet. Mojega očeta so postavili v neko luč in dali vtis, da je nekdo, ki sploh ni. Veliko jih razmišlja v tej smeri, da ‘zlorablja in tepe svojo ženo.’ To, da ima moj oče sedaj takšen sloves, v katerem ni niti malo resnice, me ubija. Vem, da sem dovolj močna, da se s tem spopadem. Manj se obremenjujem s sabo in ne skrbi me več toliko. Ampak ko je vpletena moja družina, ali ljudje, ki mi veliko pomenijo, bom odreagirala zelo jezno.”

O iskanju princa na belem konju: “Ne vem, kako naj se z nekom sestanem. Nisem dobra pri razumevanju tega, da včasih koga ne maraš zaradi neke stvari in o ugotavljanju, kako se s tem spopasti, saj nočem nikogar užaliti ali pa ga prizadeti. Ravno sedaj uživam, da preživljam tako zelo dober čas in se zabavam. Zabavaš pa se tedaj, ko ne iščeš ničesar, da bi postal enak nekomu, pa če je to najboljši prijatelj ali fant.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekRitasta Kim se v kopalkah že veseli 4. julija
Naslednji članekKVIZ: Ugani, kateri zvezdniki danes praznujejo 4. julij?