1

Justin Bieber je v torek zvečer izkoristil priložnost in se na hitro poslikal s country pevko Shanio Twain. Po slikanju pa sta se udeležila kosila v Skylight studiu v New Yorku.

15-letni pevec uspešnice ‘One Less Lonely Girl‘ je bil opažen, kako zapušča Nobu, pri tem pa smo opazili delček šminke na njegovem levem licu. Na Twitterju je Justin napisal, da ga je poljubila Rihanna in potem še v smehu dodal, da je življenje res čudovito.

Justina so prav tako opazili v družbi še ene glasbene dive, in sicer se je v ponedeljek zvečer na košarkarski tekmi New York Nicksov v Madison Square Gardnu srečal s pevko Celine Dion.

Spet je zapisal na Twitterju: »Pravkar sem zapustil tekmo Nicksov in srečal svojo sonarodnjakinjo Celin Dion. Že vidim, kako bodo nekateri ljubosumni.«

Prav tako pa se nekateri sprašujejo, kaj imajo skupnega Justin Bieber in skupina Cobra Straship?

Po pravici povedano je čisto vseeno, nikakor nam ni dovolj skupine The Biebs.

Sijajna najstniška skupina je bila izzvana s strani glavnega pevca skupine Cobra Starhship, Gabea Saporta, na plesni dvoboj, vendar so se na koncu zadovoljili z dvobojem v igranju bobnov, saj plesni dvoboj žal ni bil mogoč zaradi Justinove zlomljene noge.

»Igranje bobnov in dajanje ritma z zlomljeno nogo ni lahko, tako da ne vem, kako čudovit je bil moj nastop, vendar se je splačalo in to še kako,« je dejal Justin na svoji YouTube strani.

»Pravkar me je odpihnil fant pol moje velikosti« je dejal Saporta. Opaziti pa je bilo tudi, da so ga prijetno presenetile sposobnosti Justina, ki pravi: »Velikost ni pomembna, pomembno je, kako jo uporabljaš.« In mali Biebs točno ve, kako mora vrteti svoje male glasbene paličice.

Čestitke malemu Biebsu za izvrstno opravljeno delo, če pa bi se rad/a prepričal/a, da se je res izkazal, si lahko ogledaš videoposnetek!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Lily Allen prepolni areni pokazala
Naslednji članekNovoletno-božični sejmi