SPL145143_007

Pa so jih ujeli! Koga? Zvezdnike serije ‘Opravljivka’ namreč, kako na ‘Upper East Sideu’ v New Yorku snemajo nove dele. Tokrat sta bila v ospreju Taylor Momsen in njen “karakterni oče” Matthew Settle (Rufus Humphrey).

Zvezdnika so ujeli, ko sta korakala po ulici v New Yorku, roke pa sta si grela ob lončku tople kave.

Pred časom se  je Taylor razburila in to na sam koncept ‘Opravljivke’, češ, da so v seriji predvajali skladbo soigralke Leighton Meester, njene pa ne. Kaj meniš, se zvezdnica jezi upravičeno?

Na samo situacijo pa je mladenka dobila odgovor televizijske hiše ‘CW’, ki je replicirala, da bo serija njeno glasbo podpirala, ko bo pravi čas za to, vendar njena glasba (ki jo izvaja s skupino ‘The Pretty Reckless’) še ni primerna za koncept ‘Opravljivke’.

V tem tednu pa nista bila na delu samo Taylor in Matthew, marveč je bil pred kamerami tudi Ed Westwick, ki se je pri delu pridružil Lauri Harring, ki jo bomo srečali šele v januarskih epizodah.

Po napornem delavniku pa si je moški del ekipe privoščil nekaj sprostitve: Ed Westwick, Chace Crawford in Sebastian Stan so se zabavali v ‘Hiro Ballroomu’ v newyorškem hotelu.

Po poročanju revije ‘People’ so fantje preživeli noč ob kozarčku tequile in klepetu s soigralko Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen), ki je bila pripravljena za zabavo.

Kelly je bila resnično prešerno razpoložena,” dodajajo novinarji. “Zabavno se je spogledovala s Chaceom,” so še zapisali.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Kate Bosworth: Pozirala brez nedrčka
Naslednji članekKristen Stewart očarljiva v kratki črni oblekici