robert pattinson

Najbolj pogosto vprašanje, ki so ga zadnje čase postavljali oboževalci ‘Somraka’, je, ali bodo v naslednjem letu ali dveh uspeli posneti zadnji del priljubljene sage, ‘Jutranjo zarjo’.

In Robert Pattinson ima veselo novico, ki jo je pred kratkim sporočil na tiskovni konferenci.

Ko so ga vprašali, katere filme načrtuje za naslednje leto, je lepotec naštel seksi ‘Bel Ami’, kjer bo zaigral z Nicole Kidman, vestern ‘Unbound Captives’ in… ‘Jutranja zarja’.

»Mislim, da je predviden čas za snemanje ‘Jutranje zarje’ prihodnjo jesen,« je povedal Robert. Dodal je še, da si Summit »pridružuje pravico do kratke spremembe.«

Ali se že veseliš?

Ko smo že pri ‘Jutranji zarji’, Robert se je očitno dobro organiziral, saj si je v svoji glavi že postavil režiserja zadnjega dela priljubljene sage.

In ta naj bi bil Gus Van Sant, ki je režiral film ‘Milk’. Svoj izbor je Robert pospremil z besedami: »’Jutranja zarja’ govori o najstniški zaljubljenosti in obsesijah, zato se mi zdi Gus Van Sant naravnost ustvarjen za prevzem vodilnega.«

Robert pa je namignil tudi, da se bo ‘Jutranja zarja’ za razliko od njegovih dveh predhodnikov, ‘Mlade lune’ in ‘Mrka’, ki sta bila skoraj v celoti posneta v mračnem Vancouvru, najverjetneje snemala v Portlandu v zvezni državi Oregon.

»Režiser vse filme snema v Portlandu in ima žilico, kako film narediti lep.«

Daj, no, Robert, kako lahko vendar pomisliš, da film s teboj ne bi bil lep.

Ne samo v filmu, Robert je izredno lep tudi na spodnjem perilu. Ko si že pomislil/a, da obsesija s predmeti, potiskanimi z Edwardovo glavo, ne more napredovati, si se krepko zmotil/a. Naj ti predstavimo spodnjice z Robertom Pattinsonom.

K tej novi marketinški potezi pa bi se prilegel tudi kakšen spodoben slogan. Kaj praviš na: »Robert Pattinson. Ker mislim nase.«? Ali se tudi ti spomniš kakšnega?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!



Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Nesramno zapeljiva Leighton Meester
Naslednji članekJennifer Aniston: Mehičanom razkazovala svoje telo