Seleno Gomez in Mirando Cosgrove smo lahko v petek zvečer skupaj videli v prvih vrstah na prireditvi '2009 Teen Vogue Young Hollywood Party' v studiu MILK v Los Angelesu.

Simpatična dvojica se je na prireditvi družila v prvih vrstah, kasneje pa sta se pomešali tudi med druge goste, kot so Jennette McCurdy in Jennifer Stone. 17-letna Selena pa je včeraj zvečer priredila tudi brezplačen, zaseben koncert v studiu Roxy.

Za prireditev, ki se je dogodila pred popularno slaščičarno Menchie, pa je dobrodušno podelila nekaj vstopnic. Na prireditvi, ki se je zgodila v petek, smo lahko opazili tudi AnnaLynne McCord s sestro Angel. 22-letna igralka iz serije '90210' je komentirala nove, prihajajoče serije, ki si jih bo možno ogledati na televiziji 'CW'. »V novi seriji bo veliko sladke drame s fanti,« je za JustJared.com povedala AnnaLynne.

»Naomi bo na vsak način skušala preboleti Liama in to bo poskušala narediti s pomočjo drugih fantov. Z Annie skušata vso stvar popraviti in postati navadni najstnici, vendar jima nikakor ne uspeva, Annie pa nato postaja vse bolj depresivna. Zapletati se začne z ljudmi, ki ravno niso najboljši. In skupaj smo ugotovili, kakšen je ta fant v resnici. Ko ga nihče ne vidi, dela opolzke stvari in ravno zato mi je serija všeč. Ta sezona bo res sladka in resnično dobra


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Zapeljiva Cherly Cole
Naslednji članekZvezdniški videz: Sienna Miller