msg-124698974024-3

Z velikim nasmehom na obrazu je Daniel Radcliffe včeraj zvečer prišel na svetovno premiero filma ‘Harry Potter in Princ mešane krvi’ v londonski kino Odeon Leicester Square.

20-letni igralec je v svoji sivi obleki in svetlo rožnati srajčki izgledal zelo čedno in ljubko.

Daniela pa bomo videli tudi na naslovnici avgustovske izdaje revije ‘Esquire’, v kateri je razkril nekaj o svojih srednje dobrih veščinah kuhanja. Daniel je dejal: “Zelo veliko uporabljam mikrovalovno pečico, zdi se mi genialna. Velikokrat si sam skuham večerjo, vendar so to po večini testenine, naložene z obilico sira in tune. Lahko pa mi verjamete, da je vedno zelo okusno.”

Kljub dežju, pred katerim se je ščitila kar sama, pa je Emma Watson v vzorčasti srebrni obleki na premieri izgledala omamno fantastično.

19-letna temnolasa lepotica je v zabavni pogovorni oddaji ‘Friday Night with Jonathan Ross’ razkrila, da je sovražila poljubljanje soigralca Ruperta Grinta. Emma je povedala: “To je bila najhujša stvar, ki sem jo morala do sedaj storiti … Zdelo se mi je, kot da bi opravljala krvoskrunstvo. To je edini način, s katerim lahko opišem to dejanje. Pravzaprav ni bilo tako slabo, saj sem imela zaprte oči in si nisem mogla predstavljati, da dejansko poljubljam njega. Najslabši del je bil, ko sva morala odpreti oči in pogledati drug drugega, tedaj sem bila kakor … (smeh), nadaljevati pa, preprosto, ni šlo. Na koncu nama je le uspelo. Šest poskusov – ni slabo. Lahko bi bilo slabše.”

Malo moker zaradi dežja je na premiero v črni obleki prišel tudi Rupert Grint.

20-letni igralec se je z MTV-jem nedavno pogovarjal o vrnitvi tekme quidditch, prvega športnega dogodka med čarovniki in čarovnicami na svetu, v film.

Rupert je rekel: “V resnici sem bil lani zelo razočaran, saj je bila quidditch tekma za Rona velik dogodek. Bil sem zelo razburjen, da te tekme ni bilo v delu ‘Feniksov red’. Tokrat sem se snemanje tekme res zelo veselil, ampak dejansko ni bilo tako zelo razburljivo, kot sem pričakoval, saj je bilo s tem veliko dela. Na metli si dolgo časa, tako rekoč nekaj ur potovanja. Ti moraš resnično sedeti na metli, to pa lahko postane majčkeno boleče. Bilo je zabavno, vendar je bilo potrebno vložiti veliko truda.”

V Odeon Leicester Square sta s čudovitimi oblekami prišli tudi Bonnie Wright in Evanna Lynch.

19-letna Bonnie je za časopis ‘Los Angeles Times’ povedala, da so Harryjevi (Daniel Radcliffe) in Ginnyjini trenutki v filmu drugačni, kot v knjigi z istim naslovom. Bonnie je dejala: “Njun odnos se počasi nadgrajuje, med njima je tudi nekaj napetosti. Ko že misliš, da se bosta poljubila, se to ne zgodi. To je resnično lepa zgodba o tem, kako eden drugega počasi začneta privlačevati. Očitno pa je Harryju zelo težko, da je Ginny mlajša sestra njegovega najboljšega prijatelja Rona. Toda do poljuba pride v zasebnem okolju kar brez razlogov. To je le njuna stvar in ne stvar celotne bradavičarske skupne sobe praznovanja quidditch tekem. V filmu je možno zaznati tudi nekaj zadržanosti.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Lydia Hearst in Holly Madison
Naslednji članekDannielle Lloyd: Pretepena misica v lezbijčnem šovu