Miley Cyrus je v nedeljo doživela prijeten sprejem, ko je prispela v hotel v Parizu, za kar se ima zahvaliti komu drugemu kot njenim zvestim oboževalcem.

Zvezda ‘Hannah Montanah’ se je s pomočjo prijateljice in hotelirja izmuznila v čakajoč avtomobil, medtem ko se  je razgrajajoča množica kričečih oboževalcev poskušala preriniti čim bližje.

Miley je obiskala Pariz zaradi snemanja filma ‘LOL: Laughing Out Loud’. Nedavno pa so se začele širiti tudi govorice, da bi naj 17-letnica načrtovala duet z Demi Lovato.

Si se že spraševal/a kdaj bodo Mileyjini starši naučili mlado zvezdnico nekaj discipline? No, danes je tvoj srečni dan, recimo.

Po internetu je zaokrožil video iz DVD-ja ‘Can’t Be Tamed’, na katerem Mileyjina mama Tish našeška svojo razvajeno hčerko. Za vse tiste, ki bi si želeli, da najstnico končno vzamejo v roke, imamo slabo   novico, saj je šlo bolj za šalo kot za res.

Izgleda, da Tish ne prenese pokanja prstov, s čimer ji je Miley z veseljem postregla, nič manj vesela pa ni bila videti niti potem, ko jo je mama našeškala po riti.

Na snemanju že omenjenega filma je bila tudi Ashley Greene, ki si je v nedeljo nekoliko oddahnila od vsakodnevnih obveznosti in izkoristila prost dan za sprehod po Parizu.

Zvezdnica ‘Somraka’ si je med ogledovanjem znamenitosti vzela čas tudi za njene oboževalce in z njimi posnela nekaj fotografij.

23-letna igralka je o mestu ljubezni povedala: »Moram vam povedati, da sem končno dobila priložnost spoznati Pariz. Zasuli ste me z ljubeznijo in pozornostjo, zaradi česar mi bo ostal izlet v večnem spominu.«

Ashley je izredno zadovoljna tudi z nastanitvijo, o kateri je spregovorila par besed: »Hotelsko sobo želim vzeti s seboj in jo doma nadomestiti z mojo. Tako je romantična. Zaljubila sem se v to mesto!«

Poglej si video iz zaodrja arene O2 v Londonu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Beneški filmski festival obsedli visoki razporki in globoki dekolteji
Naslednji članekBIZARNO Pameli Anderson partnerja za seks iščejo preko natečaja