Audrina Patridge je bila včeraj opažena pri zapuščanju plesnega studia v Los Angelesu, kjer je nadaljevala s pripravami na plesni šov.

Zvezdnica serije ‘The Hills’ je izgledala privlačno v športnih oblačilih, medtem ko se je po koncu vadbe za TV šov ‘Dancing with the Stars’ počasi odpravila proti avtomobilu.

Audrina, ki v že omenjeni seriji ni nikoli oblekla dvakrat istih stvari, po napornih vajah pred začetkom premiere šova gotovo čuti bolečine zaradi napornih vaj, saj je za revijo ‘US’ dejala: »Moje noge so tako boleče!« Dodala je še, da preživlja naporne čase: »Celotno rutino prestajam brez ustavljanja, ker ti primanjkuje sape. Ne vem, če bom zdržala še 15 ur!« 25-letnica je dodala še nekaj besed o tem, da se ne bo ustavila: »S sabo sem zelo trda. Prej bi raje nadaljevala in vztrajala, kot pa si vzela premor.«

Dan prej, v sredo, pa si je privlačna zvezdnica res vzela premor od napornih vaj in se skupaj s soplesalcem Tonyjem Dovolanijem udeležila prireditve ‘XBox 360’s “Halo Reach”, ki se je odvijala v Rob Dyrdek Fantasy Factory v Los Angelesu.

Med potjo na samo prireditev je Audrina svoje številčne oboževalce na Twitterju obvestila: »Na poti na ‘halo event’!« Noč pa je ob 3:30 zjutraj končala z: »Čas za spanje! Moje noge/podplati me ubijajo… Tako sem se zabavala z @TonyDovolani @angiegogo, maks, @RealDennisD michelle molly and april!«

Njena nekdanja soigralka in prijateljica Kristin Cavallari pa je bila prav tako v sredo opažena pri nakupovanju živil v Zahodnem Hollywoodu. V vsakdanjih oblačilih je izgledala ljubko, medtem ko se je sprehodila zunaj supermarketa ‘Gelsons’.

Po nedavnih poročanjih so Kristinino mamo aretirali, saj naj bi v preteklem mesecu vozila pod vplivom alkohola, njena sopotnica, ki je v krvi prav tako imela alkohol, pa je bila kar Kristin sama. ‘TMZ’ poroča, da je bila Judith Spies ustavljena na kontrolni točki v Barringtonu, kjer so jo priprli zaradi vsebovanega alkohola. Kristin se je med polomijo odpravila v bližnjo restavracijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Lady Gaga priznala: Navdih našla v drogah!
Naslednji članekEllen DeGeneres in Portia de Rossi zaljubljeno z roko v roki