Brenda Song, ki je našla svoje mesto med igralci, glasbeniki in filmskimi režiserji, je bila tudi ena izmed izbranih IT deklet 2011 revije ‘Nylon’.

22-letna zvezdnica je spregovorila o njeni vlogi Christy v filmu ‘The Social Network’, ki izide že tega meseca.

Povedala je: »Christy Lee je študentka na Harvardu, ki spozna Edwarda Severina in Marka Zuckerberga ravno, ko želijo ukiniti Facebook. Predstavi nam, skozi kaj vse mora iti ženska, ki je v razmerju in vpliv ‘Facebooka’ na vsakdanje življenje. Je tudi smešna in predvsem nora.«

Brenda se poskuša v igralskem svetu uveljaviti tudi v resnejših vlogah, kot smo je vajeni. »Zelo je zabavno igrati nekoga mojih let in delati z ljudmi, ki so mi za vzor npr. Aaron Sorkin in David Fincher.  Bil je drugačen pristop, saj smo snemali le z eno kamero in ponoči,« se je razgovorila.

Razkrila je tudi, da je obsedena s košarko, kar jo je pripeljalo tudi v bolnišnico. »Sem goreča oboževalka Lakesov. V bolnišnico sem morala, ker sem doma med tekmo, ki sem jo gledala po televiziji, začela hiperventilirati,« je dejala.

Vztrajni paparaci pa so jo ujeli tudi v nedeljo popoldne, ko se je odpravila na ulice Vancouvra s soigralci Coleom Sprouseom, Dylanom Sprousem, Debby Ryan in Mathewom Timmonsem.

Debby je mimogrede še sprehodila psa, kupila šopek rož in se slikala z oboževalci.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLisa Rinna ponovno pod kirurški nož
Naslednji članekOPS! Kraljica dekolteja Liz Hurley moškim jemala dah