Ashley Greene je v nedeljo skupaj s fantom Joe Jonasom in psičko Marlo prispela na letališče LAX  v Los Angelesu.

Dvojica se je vrnila z izleta v New York, kjer sta si v gledališču Al Hirshfeld ogledala broadwaysko predstavo Elf. Sveža zaljubljenca sta se imela ob koncu predstave tudi priložnosti fotografirati z zvezdniki muzikala – Sebastianom Arcelusom, Georgom Wendtom, Amy Spanger in Beth Leavel.

Še vedno navdušena Ashley, ki nosi hlače v njuni zvezi,  je napisala: “Pravkar sem videla predstavo ‘Elf ‘na Broadwayju. Bilo je odlično, obožujem božič.”

Zloglasna vampirka Alice Cullen pa se je udeležila tudi slovesnosti ‘Inside the mark Studio’ kot se za ambasadorko znamke ‘mark’ tudi spodobi.

Medtem ko je Joe užival s svojim dekletom, pa je Nick na evropski celini dodobra izkoristil konec tedna in se podal v londonsko nočno življenje.

18-letni pevec in igralec se je ravno vračal iz gledališča Apollo Victoria, kjer si je ogledal predstavo ‘Wicked’, ko so ga ujeli radovedni fotografi. Zvezdnik je v mestu tudi zaradi promocije ‘Les Miserables’.

V sorodnih novicah smo izvedeli, da si je zvezdnik pred kratkim skupaj z bratom Joem privoščil dvojni zmenek s Samantho Barks in Ashley Greene.

Vir je o tem povedal: »Nick in Samantha ter Joe in Ashley so se med zmenkom ves čas otipavali in si izkazovali naklonjenost.«

Sta si Nick in Samantha morda dovolj blizu, da mu je ta že ukradla srce?


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Vroč nastop seksi Rihanne in razuzdane Christine
Naslednji članekŠOK Jay-Z priznal: Ustrelil sem svojega brata