Taylor Lautner je v sredo popoldne snemal ‘Abduction’ v Pittsburghu in vmes malo poklepetal z režiserjem Johnom Singletonom.

Osemnajstletni igralec igra v trilerju mladega moškega, ki se odpravi razrit resnico o svojem življenju, po tem ko najde svojo otroško fotografijo na strani pogrešanih ljudi.

Prizorišče za kar nekaj scen za film pa je bila tudi ‘Hampton High School’. Statisti v nekaterih scenah so bili tudi člani šolskega banda in navijačice.

Srečna oboževalka in dijakinja Melissa je povedala: »Tako sem bila vznemirjena. Zelo težko sem spala in se nato zelo zgodaj zbudila. Bil je dolg dan, toda lahko smo hodili naokrog po šoli. Sedeli smo v jedilnici, ko se je Taylor sprehodil mimo. Nasmehnil se nam je in nam rekel ‘Zdravo’.«

Nad Taylorjem pa so navdušeni tudi drugi zvezdniki. Igralec Hugh Jackman je dejal, da bi bil Lautner zelo primeren za vlogo Wolverina v ‘X-Men: The First Class’ in da upa, da se bo udeležil avdicije.

Dodal še je: »Mislim, da bi imeli njega – neporaščenega Wolverina, ljudje raje, kot verzijo, ki je kosmata po prsnem košu. Zagotovo vsaj milijarda mladih deklet.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Vedno bolj okrogla Nuška Drašček namesto na morje v gore
Naslednji članekOPS! Katy Perry ujeta v mokrih in zelo razkrivajočih spodnjih hlačkah