Vnete oboževalke Justina Bieberja, izgleda, da je mama slavnega pevca poskrbela, da ne bo nobena od vas položila roke na njegovega sina.

V intervjuju pred kratkim se je mladi pevec, ki je posnel video za oboževalce za svojo pesem ‘Love me’, razgovoril o svojem domačem življenju in o tem, kako njegova mam Pattie Mallette gleda na njegove oboževalke. Pattie je pred kratkim povedala, da se je Justin odločil, da bo ohranil devištvo, vendar se ne bi čudila, če bi ob vseh teh lepih dekletih in oboževalkah zmagali hormoni.

Ko so ga povprašali, kaj so oboževalke že naredile zanj, je Justin povedal, da dovolj, da se mama trudi, da jih prežene stran od njega.

»Mama me ima na zelo kratki vrvici in se do mene obnaša zelo zaščitniško. Izkazalo se je že, da dekleta niso nosila ničesar. In ne morem lagati, da to sovražim, saj imam komaj 16 let. Toda nimam dekleta.«

No, le kaj svetlolasemu pevcu na razgaljenih dekletih, ki so se pojavile v njegovi garderobi, ne bi bilo všeč? Izgleda, da se bo Pattie, ki je izrazita kristjanka, morala resnično potruditi.

Priznal je tudi, da mu kljub temu, da je postal zelo znan pevec in da bo nastopil tudi na televiziji, mama še vedno ne pusti svobode.

»Moja mama je še vedno moja mama. Na avtobusu, s katerim potujemo, še vedno moram pospraviti svojo sobo. Ob 12-ih mi vzame računalnik, tako da se lahko malo naspim. Nimam ure za spanje, toda nerada me gleda na računalniku, ker noče, da se mi skisajo možgani.«

Dekleta, zapomnite si sledeče. Če hočete spoznati Justina Bieberja, obdržite oblačila na sebi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Mlada in uspešna ljubica Danila Türka že od nekdaj pada na starejše moške
Naslednji članekFOTO Na pol gola Lady Gaga vzbujala pozornost v prozornih kopalkah