Jackson Rathbone je petkovo jutro preživel na fotografiranju za njegov nov film  ‘The Last Airbender’ v hotelu Bristol v Parizu.

25-letni igralec se je za revijo ‘Buzzine’ povedal, kakšni so občutki, ko v enem tednu izideta dva njegova pomembna filma.

Jackson je povedal: »Vsekakor sem pridobil novo izkušnjo. Blažen sem, da igram v filmu, ki ga ljudje celo pogledajo. Moram reči, da sem delal na projektih, ki jih nihče ni nikoli videl. In za nekatere od teh sem vesel, da jih niso.«

Jacksona pa bi naj Kellan Lutz lani med snemanjem ‘Mrka’  v Vanscouvru  celo udaril! Je to res?

Kellan in direktor David Slade sta za britansko revij ‘OK’ spregovorila o incidentu, ki se je zgodil na snemanju.

Kellan je povedal: »Imela sva nekaj zabavnih trenutkov med snemanjem boja. In potem sem ga v nekem trenutku res udaril in ga nekoliko zbil na tla. Ups.«

David je dodal: »Čisto si ga onesposobil!«

»Morda pa res, ampak se je v trenutku postavil na noge in nadaljeval z besedilom. Poleg tega je postal nagajiv v zadnjem času, tako da sva zašla v težave tudi izven snemanja. Med tem početjem kdo bo koga sva se imela super!«

‘Mrk’ pa kljub ‘pretepom’ že pridno polni blagajne. Zato glavni igralci, Robert, Kristen in Taylor še dolgo ne bodo ostali brez hrane na krožniku. Dobili so namreč  impresivno plačilo.

Ko bomo končno dočakali še zadnji del ‘Jutranje zarje’, bo vsak prejel najmanj  $25 milijonov, kar je 7,5% celotnega zaslužka. V začetku leta sta si Kellan Lutz in Ashley Green celo spremenila svoji pogodbi tako, da bosta za četrti del dobila $1,25 milijona. Ni slabo…

No, četrti del pa bo izšel v dveh delih. Prvi del bo predvideno izšel že 18.novembra 2011. Za drugi del ‘Jutranje zarje’ še niso določili datuma, ampak, ne skrbi, vodilni šef distribucije Summit Richie Fay je za ‘MTV News’ povedal, da že usklajujejo datume.

»Na razpolago imamo več datumov. Zdaj moramo samo še določiti kdaj se bo zgodilo. Niti se še nismo dogovorili če bo med poletjem. Vse še je v zraku…« Summit Entertainment je pred kratkim objavil, da bodo  ‘Jutranje zarjo’ snemali v Baton Rougu  v Louisiani v Vancouveru v  Kanadi.

V uprizoritvi zadnjega dela morda ne bomo videli scene pomembnega rojstva, vendar je pisateljica scenarija Melissa Rosenberg obljubila, da bomo videli veliko vročega seksa.

Glavna igralca pa sta tudi v zasebnem življenju zelo zanimiva. Se spomnite razvpitega zmenka Roba in Kristen?

Nekateri izmed vas dvomite, da je bil zmenek, vendar je osebje v klubu potrdilo, da sta bila zelo ljubezniva drug do drugega.

Vohun je povedal: »Rob in Kristen sta se izmuznila skozi zadnji vhod, vendar ko sta bila enkrat notri sta se sprostila. Rob je med predstavo stal tesno za Kristen, njegova brada je počivala na Kristini glavi.. Skupaj s Samom je prepeval in nato poljubil Kristen na glavo.«

Nekateri pravijo, da se je Rob izmuznil v zaodrje in se zabaval s prijatelji in punco, spet drugi, da sta se golobčka umaknila na samo in uživala le v družbi drug drugega…

Vsekakor je takrat za njima oprezalo kar nekaj radovednežev.

Kristen pa že nestrpno pričakuje premiero svojega  filma z naslovom ‘Welcome to the Riley’s’, ki bo prispel v kinematografe 5. oktobra.

Spodaj si lahko ogledaš trailer, ki ti ponuja nov pogled na Kriten saj je v taki vlogi nismo vajeni.

Gospodična Stewart igra mladoletno striptizeto Mallory, ki jo vzame pod okrilje pomemben poslovnež Doug Rilley (James Gandolfini)


Zadnje novičke

Prejšnji članek42-letna Celine Dion pričakuje dvojčka
Naslednji članekHOT! Izraelska lepotica z najlepšim telesom na svetu