Taylor Lautner je včeraj zvečer z velikim nasmeškom na obrazu in dvignjenim palcem v zrak postopal po zaodrju, k sebi pa je stiskal kipec nagrad ‘People’s Choice’, ki ga je prejel v kategoriji najbolj obetavnega igralca.

17- letni igralec je v zahvalnem govoru povedal: »Uau. Res vam hvala. Veliko vas je tukaj. Ta stvar mi res veliko pomeni, saj je moja prva ‘People’s Choice’ nagrada. Brez vas mi nikoli ne bi uspelo.«

Njegova prva? Jih pričakuje še več? Morda se mu bo sreča ponovno nasmehnila pri naslednjem projektu, zaigral bo namreč v filmu ‘Northern Lights’, kjer bo upodobil mladega in nadarjenega pilota, ki se mora spopasti s svojimi sposobnostmi letenja in milijarderskim očetom ter se zaljubi v mlado pilotko.

Tudi Kellan Lutz se je udeležil priljubljenih nagrad, za posebno priložnost pa je oblekel moško obleko Calvina Kleina. Njegova čudovita oprava pa ni bila zaman, saj je celotna ‘Somrakovska’ ekipa zmagala v kategoriji najljubša filmska ekipa, ter si tako prisvojila kipec. ‘Saga Somrak’ je prav tako ‘trgala gate’ v kategorijah najljubši film in najljubša franšiza, kjer je več kot očitno spet pometla s konkurenco.

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!



Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Nekdanja soproga Judea Lawa odvrgla vsa oblačila
Naslednji članekRihanna našla srečo v objemu Matta Kempa