Sophia Bush in njen fant Austin Nichols izgledata na fotografiji, ki je bila posneta na ponedeljkovi zabavi ‘E! 20th anniversary party’ v Los Angelesu, kot popoln par. Soigralca iz serije ‘One Tree Hill’ sta praznovala dvajseto obletnico pop kulture, zabavo pa je sponzoriral ‘Ciroc Ultra’.

Vesela novica je, da so serijo ‘One Tree Hill’ podaljšali na 8. sezono, ki se bo predvajala ob torkih na ‘The CW’.

V sredo pa se je Sophia udeležila posebne prireditve v losangeleškem butiku ‘Sigerson and Morrison’. Skupaj z  Rachel Leigh Cook in Amy Smart je proslavljala modno znamko Rachel Pally in Sigerson in Morrison.

Pred kratkim pa je mlada zvezdnica priznala, da sta s soigralcem Austinom že dolgo par! Za ‘E!’ je povedala: »Skupaj sva že štiri leta. Za sabo imava že toliko skupnih trenutkov in skupne zgodovine, še preden se je pridružil seriji in menim, da je sprejeti delo in se seliti po državi, zato da bi bil z nekom in mu pokazal, koliko mu pomeniš, najbolj romantična gesta, ki jo lahko človek naredi.«

Srečno zaljubljen pa je tudi njen nekdanji mož Chad Michael Murray, ki si je v sredo skupaj z zaročenko Kenzie Dalton in prijatelji privoščil kosilo v Los Angelesu. Sophia je pred kratkim priznala, da je bila razumljivo previdna glede nove zveze s soigralcem iz ‘OTH’, saj se je bala še ene nesrečne zveze, kot je bila ‘polomija s Chadom‘.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kate Moss: Zasačena zgoraj brez in v objemu ljubimca
Naslednji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Kateri pristaja bolje?