Nick Jonas je prelistal februarsko izdajo revije ‘J-14’, v kateri je 17-letnik spregovoril o svoji samostojni poti in o glasbenem druženju brez svojih bratov. Pravi: “Potrebnih je veliko idej in še več planiranja.”

“Ko sem snemal album, sem vedel, da je to pravi čas, saj sem imel občutek, da lahko album dokončamo v pravem času. V tistem trenutku je bilo to nekaj, kar me je navdajalo s strastjo in ljubeznijo. Če bi čakal več časa, ne bi bilo več te priložnosti zame, da jo uresničim.”

Le nekaj tednov pa loči Nicka od izdaje solo albuma in kot pravi, je že nervozen. Novinarjem ‘MTV-ja’ je povedal: “Že čutim, že čutim tisto vznemirjenje. Težko je verjeti, da se to pravzaprav dogaja. Vsem sem hvaležen, ki so prisostvovali pri uresničenju. Mislim, da bom verjetno zelo nervozen, ko bo izdaja blizu, ker me bo skrbel odziv oboževalcev, vendar je bilo do sedaj dobro, kar je vzpodbujajoče.”

O svoji novi pesmi ‘Stay’ je povedal: “Morda bo na bonus izdaji. Napisal sem jo malce prepozno, da bi jo vključil v nov album, vendar nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekGeorge Clooney: Boji se, da bi bil slab mož
Naslednji članekBritney Spears: Spregovorila z britanskim naglasom