Poglej si nove slike Vanesse Hudgens in lepotca Alexa Pettyfera iz njunega novega filma ‘Beastly‘.

21-letna Vanessa je za ‘MTV’ povedala nekaj o filmu, rekla je:

»Jedro  smo vzeli iz vsem znane pravljice ‘Lepotica in zver’, nato pa zgodbo malo priredili in postavili v današnji čas. Vzeli smo koščke originala in naredili neke vrste transformacijo. Najti moraš nekoga, ki te bo ljubil, da bo urok premagan. Vzdušje v filmu je nekoliko mračno, pojavi pa se tudi nekaj čudaštva, ki ga v originalu ni zaslediti.«

Mlada zvezdnica se je v sredo zvečer udeležila slovestnosti  ‘Nylon Magazine Young Hollywood Event‘, ki se je odvijala v hotelu Hollywood’s Roosevelt Hotel.

Na rdečo preprogo jo je pospremil že dolgoletni fant Zac Efron.  Gostiteljice zabave okrog velikega bazena so bile gospodočna Hudgens in njeni soigralki Ashley Greene in Portia Doubleday.

Vanessa je prav tako povedala, da že željno pričakuje ‘Rent’, ki bo tokrat potekal pod okriljem Neila Patricka Harrisona.

Na že omenjeni zabavi sta se je pojavila tudi Brenda Song in Trace Cyrus.

21-letna igralka se je na poti v hotel ustavila in pozdravila ‘JJJ’. Povedala jim je, da je bil nedaven Rewlon Walk zelo zabaven, ker se ga je udeležila skupaj z mamo.

‘JJJ’ pa seveda ni spregledal pomembne malenkosti, ki že kroži po ‘Twitterju’. Mileyjin brat in mlada Brenda sta se namreč ob vstopu v hotel držala za roke! Kaj pa ti meniš, sta prisrčen par?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Britanska zvezdnica brez spodnjih hlačk pokazala preveč
Naslednji članekKaty Perry ne želi razuzdane poroke