Penn Badgley se je predstavil v marčevski izdaji revije ‘Wonderland’ in se razgovoril o ‘Opravljivki’ in glasbeniku, ki ga občuduje:

O vsej histeriji povezani z ‘Opravljivko’: “Spomnim se, ko smo prvič naredili sprejem za oboževalce ‘Opravljivke’ in je prišlo približno 600 ljudi. Vsi so kričali. Kako lahko nekaj takega spregledaš in ne dopustiš, da pride v tvojo glavo? Odgovor je, da preprosto ne moreš. Pri prvih dveh sezonah sem bil definitivno v stvari. Priznam. To je bila zanimiva stvar, katere del si. Ne gledaš se samo na reklamnih panojih, povabljen si na vse zabave, vendar drugi aspekt tega je, da so ljudje tam, da raziskujejo. ”

“Sedaj sem že prišel skozi to stanje. Ne zanemarjam pozornosti, vendar je tudi ne privabljam. Mislim, da ko ljudje to počnejo, postanejo obsedeni s svojo javno podobo in se ne počutijo dobro v svoji koži, ko so pred očmi javnosti. To je stanje, ko doživijo živčni zlom, ” je še dodal Penn.

O glasbeniku, ki ga občuduje: D’Angelo je zame Bog. Ko ljudje to slišijo, da rečem, so nekako tako: ‘Oh, pa saj on je prava zmešnjava.’ Koga briga? Poslušajte ‘Voodoo’, to je pesem. Veste, nekajkrat si jo zavrtim in se zamislim, da moraš biti resnično v neredu, da narediš takšno zvrst umetnosti. Mogoče moraš uničiti sebe. Ali pa imeti tako stvar, ki uničuje tebe.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekBruce Willis ne more pobegniti pijancem
Naslednji članekSEKSI Drzna FBI agentka neoborožena in v toplesu