Shenae Grimes se je slekla za naslovnico revije ‘Dirrty Glam‘!

20-letna igralka serije ‘90210‘ je pozirala fotografu Elias Tahanu, ki je o snemanju sporočil: »Obožujem, kako se je izšlo in komaj čakam, kako se bo še razvijala!”

Aprilska izdaja revije pa je ponudila zgodbe serije ‘90210‘, zgodbo Dave Franca, pariškega banda Les Shades in zgodbo ene najboljših Rihanninih oblikovalcev, Alexandre Vauthier!

Lepotička pa vedno zna najti čas za zabavo in izjema ni bila niti sreda, ko so jo ujeli na prvi modni reviji v zahodnem Hollywoodu, na ‘Fashion Designer Gilbert Chagoury’.

Ko je prispela v ‘Pacific Design Center’ je bila Shenae videti preprosto čudovito v svetlikajoči oblekici in črni jakni.

Pred obiskom revije pa si je dopoldne privoščila nekaj sladkega. Svojo sladkosnednost je potešila z izletom do ‘Jamba Juicea’ v Larchmont Village.

S svojim izletom pa je povzročila tudi veliko ljubosumja med prisotnimi članicami nežnejšega spola. Kajti vsi fantje so obračali oči za njeno seksi opravo. Gospodična Shenae je črpala navdih za svojo obleko iz mladostniških šolskih dni, zraven pa dodala še črno-obrobljena očala. Preprosto, a popolno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLindsay Lohan: Ali sploh lahko izgleda še slabše?!
Naslednji članekSrbska lepotička zapeljala bivšega fanta Jennifer Aniston