‘Opravljivka’ Taylor Momsen je javnost zopet šokirala s svojimi drznimi izjavami, ki jih je povedala v svojem uporniškem stilu.

Taylor je spregovorila z novinarji ‘News of the World’ in med pogovorom dokazala, da noče biti v istem košu kot Miley Cyrus in Selena Gomez. 16-letnica je povedala: “Nisem neka prijazna deklica, ki je prišla iz Disneyjevega studia in na to sem ponosna. Nekateri ljudje me imajo zaradi tega radi, drugi me sovražijo. Tega sem navajena. To se mi dogaja že vse življenje. ”

T-Mom je nato spregovorila še nekaj besed o svojem otroštvu: “Nisem imela briljantnega otroštva. Rada sem imela družino, rada sem imela delo, vendar sem sovražila šolo. To je bil resnično slabo obdobje. Drugi vrstniki me niso imeli radi. Nisem spadala v to družbo…Vrstniki so se ves čas norčevali iz mene, zasmehovali so moje religiozno prepričanje. Nikoli nisem imela najboljše prijateljice. Želela sem si imeti prijatelja, vendar se to ni nikoli zgodilo. Nisem se veliko pogovarjala z drugimi, tudi nikamor me niso povabili. Nisem bila pretepena ali kaj podobnega. Vse je bilo veliko bolj osebno.”

Upornica pa se je razgovorila še z novinarji ‘Parade magazina’ in na dan postavila vprašanja o svoji navadi –  kajenju: “Kadim. Pa kaj potem? Zakaj se ljudje obremenjujejo s tem sr**jem, kaj počne 16-letnica, ki je niso še nikoli srečali? To sedaj ne pomeni: ‘Otroci, morali bi si kupiti paket cigaret’. Ko grem ven in me nekdo fotografira s cigareto v roki in jo objavi na internetu, to ni moj problem. Samo živim lastno življenje in tega ne bom spreminjala zaradi drugih ljudi.”

Kako ti gledaš na to situacijo? Se ti zdi, da zvezdniki s slabim vedenjem (pitje alkohola, kajenje) vplivajo tudi na tvoje odločitve?


Zadnje novičke

Prejšnji članekAdi Smolar: Pri 51-letih postal sveži ločenec
Naslednji članekAlya: Nonstop v galopu