Taylor Swift je v prazničnem vzdušju zavzela decembrsko številko najstniške revije ‘Seventeen’.

20-letna pevka, ki pravi, da v ljubezni ni strategije, si je po mnenju omenjene revije tudi prislužila naslov kraljice najstniškega stila! Minulo leto je naslov dobila Miley Cyrus.

Taylor je v intervjuju povedala nekaj besed o njenem prepoznavnem stilu: »Obožujem svetleče se trakove za lase in zato grem v trgovino in si kupim enega zase. Za takšno malenkost ne zapraviš veliko denarja in čez čas lahko imaš že celotno zbirko.«

Toda svetlolasa zvezdnica ni prepoznavna le po svojem stilu oblačenja, ampak tudi po njeni glasbi. Znano je, da glasbenica skozi pesmi izraža svoja najgloblja čustva in tako smo izvedeli, kaj se v resnici skriva za pesmijo ‘Back to December’.

Taylor je razkrila, da je melodija v bistvu opravičilo v obliki pesmi. »Veste, v življenju se naučimo veliko lekcij. Včasih se dokoplješ do nje na težki način, včasih se naučiš in spoznaš, ko je že prepozno,« je povedala.

Prav tako je za omenjeno pesem (ki bi jo naj posvetila celo njenemu bivšemu, Taylorju Lautnerju) dejala, da govori o lekciji, ki se jo je sama prepozno naučila.

O kakšni lekciji govori? Morda pa ji je žal, da sta se s Taylorjem razšla…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big Brother slavnih: Damjan Murko je predaval o zvezdništvu
Naslednji članekOPA! Ashton Kutcher: Njegovo ime so uporabili pri promociji porniča