Vanessa Hudgens se je v torek popoldne odpravljala na kosilo s prijateljem, ko jo je dohitel nadležen fotograf.

Izgleda, da se paparaci, ki se potikajo po Los Angelesu, ne trudijo z neopaznostjo, saj je 21-letna igralka nanj pokazal kar s prstom.

Vanessa, ki je bila tokrat oblečena v kratke hlače in črno majico na naramnice, je za ‘US Weekly’ povedala, da se oblači kot potepuh, da uide spretnim zasledovalcem s fotografskim objektivom v roki.

»Ko grem ven, se oblečem kot potepuh. Nihče ne pogleda potepuha, veste? To je moja teorija za vsem tem,« se je razgovorila.

Nad paparaci pa ni navdušen niti njen fant Zac Efron, ki si je v ponedeljek ob odhodu iz salona na Beverly Hillsu potegnil ‘vrečo’ na glavo, da ga ne bi prepoznali. Toda nič ne uide poznavalskemu očesu fotografa.

22-letni zvezdnik se je pred kratkim vrnil s turneje po Evropi, na kateri je predstavljal njegov nov film ‘Charlie St. Cloud’.

Obiskal je tudi Veliko Britanijo, kjer je nastopil v tamkajšnji oddaji ‘Daybreak’. Na vročem stolu je spregovoril tudi nekaj besed o njegovi boljši polovici, o kateri je povedal, da je bila neznansko ljubosumna, ko je bil v Londonu, saj je to njeno najljubše mesto.

Poglej si slike optimističnega Zaca, ki bi se morda moral zgledovati po Vanessi in navleči nase stare cape…


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Kim Kardashian kot tigrica globokega dekolteja
Naslednji članekJennifer Love Hewitt: Na žrtev posilstva se nisem mogla pripraviti