Vanessa Hudgens, ki je vedno na poti, se je v nedeljo končno vrnila domov v Los Angeles. Seveda so jo na letališču LAX prvi pričakali paparaci, pred katerimi se je skušala skriti za sončnimi očali in rokavom prevelike majice… Neuspešno,  kot vedno.

Zvezdnica ‘Sucker Puncha’ se je v mesto vrnila zaradi praznovanja 15. rojstnega dne njene sestre. Vsekakor pa ob tako redkih priložnostih, ko lahko reče: ‘Ljubo doma, kdor ga ima’, ni pozabila obiskati dolgoletnega fanta Zaca Efrona.

Mlada zvezdnica lahko svojo odsotnost brez skrbi opraviči s snemanjem filma ‘The Journey 2: The Mysterious Island’ na Havajih.

Medtem ko je Vanessa priletela domov k fantu, pa je njena bivša tekmica iz ‘High School Musicala’ odnesla pete stran od njene ljubezni.

Ashley Tisdale je tako po prijetno preživelem vikendu  s svojimi najbližjimi zopet odpotovala . Tudi ob koncu tedna so ji vztrajno sledili radovedni fotografi, ki so jo ujeli tako na letališču v nedeljo kot tudi pri nakupovanju v Barneys New Yorku prejšnji dan.

Ash je o življenju na dveh mestih povedala: »Za razpakiranje rada uporabim kar sobo za čevlje. To se pa zgodi, ko živiš na dveh mestih. Je že čas za pospravljanje.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! 52-letna Slavica Ecclestone pod prozornimi hlačami nosila bele tangice
Naslednji članekPamela Anderson: Mastno plačana za nastop v indijskemu Big Brotherju