Končno smo dočakali trailer novega filma Alexa Pettyferja z naslovom 'I Am Number Four', ki ga oglašujejo s privlačnim plakatom svetlolasega lepotca z gorečimi rokami.

Zgodba govori o mladem najstniku Johnu Smithu (Pettyfer), ki že vse življenje beži pred neusmiljenimi sovražniki, ki ga hočejo uničiti zaradi njegovih nadnaravnih moči. Njegovo nomadsko življenje s številnimi identitetami spremlja njegov varuh Henri (Timothy Olyphant).

Toda v malem mestecu Ohio se zgodi nekaj nepričakovanega. John se prvič v življenju zaljubi (Diano Agron) in se odloči v mestu ostati… Kar pa ga lahko stane življenja.

Alex je za spletni portal 'JustJared.com' povedal, kako se je ob pomoči Roberta Englunda pripravljal na uporabo pripomočkov za dlani s posebnimi učinki.

»Odlično je, če imaš nekaj, s čimer se lahko igraš. Kot igralci vedno iščemo stvari, ki jih lahko skrijemo in zdaj sem dobil vse skrito v tem.« Bodoča filmska uspešnica, v kateri bo Alex zaigral s svojim 'pred in za kamero' dekletom Diano, bo prispel v kinematografe že 18. februarja prihodnje leto.

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Halle Berry pred kamerami simulirala orgazem
Naslednji članekRussell Brand spal z devetimi ženskami v eni noči