Miley Cyrus je izkoristila prednosti vikenda in se v soboto odpravila v restavracijo Katsuya v Los Angelesu v Kaliforniji.

17-letna zvezdnica se je na kosilo odpravila v spremstvu prijateljice – nosila pa je klobuček, črne gležnarje, bele kratke hlače in črtasto majico.

Vedno bolj odmevne so  novice iz njenega zasebnega življenja, ki se vrtijo okrog njene ljubezni, Liama Hemswortha, s katerim se želi ustaliti. To je potrdil tudi notranji vir, ki je rekel: »Miley je do ušes zaljubljena v Liama.  Izrazila je željo, da bi se z njim rada ustalila in imela otroke.«

Na koncu je še dodal: »Mogoče je Miley mlada, ampak dobro ve, kaj hoče!«

Kaj pa ti meniš, bi bila Miley dobra mama?

Zvezda ‘Hannah Montana’ bo čez približno pol leta dopolnila 18 let in meni, da je že skrajni čas, da jo ves širni svet začne jemati resno in ji izkazovati spoštovanje, ki bi ji naj s polnoletnostjo pripadalo. Njena želja se je še okrepila, ker je dosegla uspeh, o katerem lahko nekateri samo sanjamo.

Zato je v nedavnem intervjuju povedala: »V svojem življenju sem že veliko dosegla, več, kot dosežejo nekateri odrasli v mojem poslu. Vendar še imam vseeno občutek, da me ljudje niso vzeli resno, ker sem tako mlada. Upam, da se bo to spremenilo.«

Tudi ti misliš, da jo imajo stari mački Hollywooda le za otročaja, ki misli, da je zvezda?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Zapeljive poze Olivie Munn za FHM
Naslednji članekParis Hilton cele dneve samo zapravlja denar