Justin Bieber s svojim delom vedno znova navdušuje svoje zveste oboževalce. Tokrat je izdal povsem novo skladbo z naslovom ‘Latin Girl’.  Ni še znano, ali bo pesem tudi na njegovem novem albumu, vendar bo v naslednjih tednih vsekakor osvojila vse radijske postaje.

16-letni zvezdnik se trenutno potepa po evropski celini, kjer promovira svoja dela in žanje slavo. V ponedeljek so ga tako videli v Madridu v Španiji, ko je slavil velik uspeh njegove plošče ‘My World’.

Mlad glasbenik je z nasmehom vkorakal v hotel Urban, kjer se je dogodek odvijal in ponosno poziral fotografom z zlato platino v rokah.

Po proslavljanju velikega dosežka se je nato zvečer udeležil oddaje ‘El Hormiguero’, v kateri je pokazal njegov športen slog pisave in se preizkusil v številnih skečih za otroke.

Ne smemo pozabiti omeniti nedavnega nastopa nadarjenega pevca na britanski bitki talentov ‘X Factor‘, kjer je popolnoma navdušil občinstvo.

V sorodnih novicah smo tudi zasledili, da je se je Justin celo znašel med 10 najbolj navdušujočimi ljudmi tega leta po mnenju Barbare Walters. Čestitamo.

Prisluhni novi Justinovi uspešnici ‘Latin Girl’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠKANDAL Je Nana Zeneli res povezana z albansko mafijo?!
Naslednji članekHOT! Vroča zvezdnica mehiške limonade popolnoma gola