Lea Michele se je tako kot mnogi zvezdniki in zvezdnice udeležila že 68. podelitve nagrad ‘Golden Globe Award’ v Los Angelesu v Kaliforniji.

Slavnostna prireditev se je odvijala v nedeljo zvečer v hotelu Beverly Hilton, kamor se je pripeljala tudi popularna igralka serije ‘Glee’, ki se je pokazala v elegantni roza toaleti.

Lea je bila prav tako nominirana za najboljšo igralko v komediji/muzikalu, njena serija pa si je prislužila mesto med ’30 Rock’, ‘Modern Family’, ‘Nurse Jackie’, ‘The Big C’ in ‘The Big Bang Theory’, ki so se potegovale za naslov najboljše komedije/muzikala.

V nedeljo zvečer sta se znašli na rdeči preprogi tudi Leighton Meester in Hayden Panettiere, ki sta s svojo dovršeno garderobo pritegnili številne poglede.

Medtem ko je Ricky Gervais vodil program, je Leighton, ki ne mara biti samska, pridno predajala dragocene trofeje v roke hollywoodskih zvezdnikov kot še nekateri znani obrazi.

Letos so bili v ospredju ‘The Social Network’ in ‘The Fighter’ s šestimi nominacijami in ‘Black Swan’, ‘Inception’ in ‘The Kids Are All Right’ s štirimi.

Četudi sta Leighton in Lea sami zavzeli položaj na rdeči preprogi, pa je Hayden s seboj pripeljala fanta Vladimirja Klitschka. Slavni ruski boksar jo je spremljal tudi na zabavo HBO-ja, ki se je odvijala kasneje v restavraciji Circa 55 v LA-ju. Izgleda, da še njuna iskrica močno gori.

Poglej si slike treh lepih zvezdnic, ki so pritegnile veliko pogledov.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Pijana Kate Moss se je zaletela v steklena vrata
Naslednji članekVIDEO Zapeljiva Alessandra Ambrosio odplesala vroči striptiz