Hilary Duff in njena starejša sestra Haylie sta v petek v Los Angelesu v okviru dogodka ‘Mission’s Good Friday/Easter’ delili sendviče.

»Sedaj se z @hayliek odpravljam v Los Angeles, kjer bom za veliko noč nahranila ljudi ter otrokom razdelila sladkarije,« je na Twitterju objavila Hilary.

Sestri Duff, ki sta si sicer zelo podobni, sta bili samo dve izmed 400 prostovoljcev, ki so se ponudili, da bodo delili toplo malico.

En dan pred tem pa so mlado Hilary ujeli med odhodom v medicinski center, kamor naj bi se prijavila, da bi si odstranila svoj tatu.

Sicer pa se je Hil, ki naj bi se vračala v ‘Opravljivko‘, spet vrnila med blondinke. 23- letnica je o svoji spremembi pričeske povedala: »Počutila sem se kot: ‘Dolgčas mi je, kaj če bi si lase pobarvala na blond?’, nato sem se ustrašila, toda barva je ven res prišla povsem blond. Sestra me kliče Lizzie McGuire, kar se ji zdi zelo zabavno, jaz pa jo prosim: ‘Ne, prosim, ne kliči me tako!’ Toda po eni strani se počutim čisto v redu, saj že lep čas nisem bila blondinka.«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Vid Valič: Všeč so mu ženske v visokih petah in usnje
Naslednji članekČudovita Angelina Jolie podpisala 10 milijonov dolarjev vredno modno pogodbo