Ian Somerhalder se je v ponedeljek oblekel v črn smoking oblikovalca Johna Varvatosa ter si obul ‘Topman’ čevlje, potem pa se odpravil v hotel ‘Mandarin Oriental’ v New Yorku, kjer je potekala zabava in podelitev nagrad revije ‘Cosmopolitan’ z naslovom ‘Fun and Fearless Males Awards’.

32-letni igralec je bil počaščen z nagrado za svoj nastop v seriji ‘The Vampire Diaries’.

Na Twitterju pa je zapisal naslednje: »Odhajam na zabavo revije ‘Cosmopolitan’, kjer se bom družil z delavci revije ter z veliko vročimi fanti – punce, lahko ste ljubosumne. ‘Cosmo’, hvala za potovanje v New York!«

Na poti v hotel ‘Mandarin Oriental’ pa je Ian podpisal nekaj avtogramov svojim oboževalcem.

Zraven snemanje serije ‘The Vampire Diaries’ pa je Ian, ki je Valentinovo preživel z Nino Dobrev, ustanovil tudi svojo fundacijo z imenom ‘Ian Somerhalder foundation (ISF)’, ki ljudi obvešča o okolju.

Trenutno se njegova fundacija usmerja na reformo v britanski Kolumbiji, kjer je bilo pred kratkim zaradi gospodarske krize in turizma ubitih več kot sto vlečnih psov.

»Živali so bile brutalno umorjene, zato bi morali tisti, ki so bili vpleteni, oditi na sodišče in se tam zagovarjati. Pa tudi vladni uslužbenci bi morali z vsemi svojimi močmi poskrbeti, da se kaj takšnega več ne zgodi,« je za medije povedal mlad igralec.

Se strinjaš z njim? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNoseča Dido pri 40ih prvič postaja mama
Naslednji članekGisele Bundchen v vročih hlačkah plesala na hotelskem balkonu