Alex Pettyfer in Vanessa Hudgens uživata v bližini drug drugega. Nove fotografije s filma 'Beastly' imajo romantično vsebino! Alex in Vanessa pa sta se razgovorila o filmu in o brazgotinah. Preberi v nadaljevanju!

O brazgotinah v resničnem življenju je nekaj besed delil Alex: “Želite sočno zgodbo? (smeh) Imam brazgotino na obrazu. Zelo tanko. Igral sem se samuraja z mlajšim bratom na vrtu. In dobil sem udarec v obraz. Bil sem star okrog 12 let. (smeh) Sem nekakšen adrenalinski odvisnik. Brazgotine imam zaradi neumnih stvari, kot na primer zaradi  bungee jumpinga.” Vanessa pa se je z novinarji razgovorila o svoji vlogi v filmu 'Beastly'.

O tem, kaj jo je najbolj privlačilo pri vlogi: “Mislim, da besedilo. Prebrala sem ga in si mislila, da je zelo zanimivo. Nato sem se srečala z njimi in spomnim se, da sem zamujala in počutila sem se grozno. In nato smo imeli resnično dober pogovor. Bila sem jaz, producentka Susan in direktor Daniel in razgovorili smo se o projektu. Ko sem slišala Danielove ambicije, kaj želi in kako želi posneti film, kako želi razviti karakterje, se mi je to zdelo kot prava odločitev.”

O tem, kdo je Lindy in kako drugačna je: “Zelo se razlikujeva. Sama zelo rada hodim ven in imam zaupanje vase, pri Lindy je to drugače, povsod je po malo. Je prijazna oseba. Ko nekaj reče, intenzivno reagira na to in se potem ne more ustaviti govoriti. Je prijazen nevrotičen karakter in to je zabavno.”

O svojem akrobatskem delu: “Imela sem eno osupljivo nalogo in bilo je kar strašljivo, kajti bojim se višine. Morala sem splezati visoko z zanko, nato sem morala viseti obrnjena navzdol, dobesedno in nato so rekli, da me bodo izpustili in šteli so 3, 2, 1 in nato sem se prepustila in padla Alexu v naročje.”

O tem, kako se je navezala na direktorja Daniela Barnza: “Jah, rada imam Daniela. Je neverjeten direktor. Veliko nam je pomagal s karakterji in z govorom in navsezadnje tudi z odkrivanjem karakterjev. Zelo je pameten.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Dramatična preobrazba Sandre Auer: Postala je rjavolaska!
Naslednji članekVIKTORJI 2010 Znani so nominiranci za najbolj prestižno nagrado