Miranda Cosgrove se je elegantno hotela preleviti iz najstniškega idola v odraslo zvezdnico na naslovnici revije ‘The New York Times Magazine’.

Zvezdnica iz ‘iCarly’ že natančno ve, kaj hoče in trdo dela, da ne bi razočarala svojih oboževalcev, ki so odrasli ob ‘iCarly’ in je dejala: »Nekdo me je enkrat poimenoval vzornica. Spomnim se, da sem razmišljala, kaj sploh to pomeni. Toda tega se zavedam, ko berem scenarije. Rada bi delala stvari, da bi jih ljudje lahko videli in zraven uživali.«

Toda ko so jo povprašali o načrtih za prihodnost, je odvrnila, da ne ve, kaj bo počela čez pet ali deset let, upa le, da bo v letu dni uspela pridobiti vozniško dovoljenje.

V sredo pa so paparaci ujeli igralko, ki je razkrila svojega sanjskega moškega, v Los Angelesu na ‘LAX International Airport’.

Istega dne pa je delala  kot podpornica boja proti trpinčenju v šoli v Utahu, kjer se je srečala z več kot devetdesetimi šolarji, ki so zmagali na radijskem tekmovanju na to temo.

Miranda, ki poje o bivšem fantu, je z njimi preživela eno uro, podpisovala avtograme in pripovedovala o svojih lastnih izkušnjah. Dejala je le: »Gre se za dober cilj.«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Ota Roš NI noseča, ji je pa seksi Borut zmešal glavo!
Naslednji članekHOT! Halle Berry razgaljena na plaži: Z bujnim dekoltejem in vročimi hlačkami