Robert Pattinson je eden izmed najbolj romantičnih hollywoodskih igralcev, sedaj pa je še razkril, da verjame v ljubezen na prvi pogled.

Mladi igralec, ki hodi s svojo ‘Somrakovsko’ soigralko Kristen Stewart, s katero sta skupaj proslavila njen rojstni dan, misli, da se lahko ljudje zaljubijo takoj, ko se srečajo. Pravi tudi, da če ni fizične privlačnosti med dvema, je težko kdaj razviti močnejša čustva.

Povedal je: »Mislim, da se ljudje lahko zaljubijo na prvi pogled. Mislim, da je večina ljudi, ki jih je zaljubljenih, ob prvem srečanju začutilo kemijo. Mora biti nek trenutek, ko začutiš drugačno energijo ob nekom.«

Ne samo, da verjame v ljubezen na prvi pogled, 24-letni igralec, ki je pred kratkim razkril tudi svoje idealno razmerje, je povedal tudi, da je romantična duša in da nikoli ne bi mogel imeti spolnih odnosov z nekom, ki ga ne ljubi. »Obstaja ideja, da hraniš svojo ljubezen. Jaz ji verjamem. Imam romantično dušo. Ker sem odrastel z dvema starejšima sestrama, gojim močno spoštovanje do žensk. Seks in čustva pri meni spadajo v isti koš.«

Kako lepo. Mislimo, da ga bodo sedaj oboževalke imele še raje.

V priloženi galeriji pa si lahko ogledaš še nekaj novih fotografij Roberta in Reese Witherspoon iz filma ‘Water For Elephants’.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Artur Štern ženi razkril svoje spolne izkušnje z moškimi
Naslednji članekHOT! Predstavljamo najbolj seksi ritko na svetu