nazaj naprej

2Cellos sta jo objavila na 25. obletnico pevčeve smrti

Petek, 25.11.2016 ob 11:03

V spomin.

2Cellos sta jo objavila na 25. obletnico pevčeve smrti

2CELLOS, Luka Šulić in Stjepan Hauser, sta včeraj objavila videospot za pesem “The Show Must Go On” (Queen). Z energično in emocionalno izvedbo poznanega hita sta se poklonila nikoli pozabljenemu frontmanu skupine Queen, Freddieju Mercuryju.

Slavni pevec je preminil prav na včerajšnji dan, 24. novembra 1991, omenjena pesem pa je le ena od brezčasnih uspešnic iz bogatega opusa Queenov.

"Naposled je prišla na vrsto tudi pesem skupine Queen. Že od nekdaj sva jo želela narediti, 25. obletnica smrti Freddieja Mercuryja pa je enkratna prilika, da se mu pokloniva," je povedal Stjepan Hauser.

Videospot, ki je bil sneman v Zagrebu v gledališču Trešnja, je poln atraktivnih, apokaliptičnih vizualnih efektov, režiral pa ga je Zdenko Bašić.

Slavni dvojec violončelistov se trenutno nahaja v Avstraliji, na začetku prihodnjega leta pa za Sony Masterworks/Menart objavljata novi, četrti studijski album, na katerem bosta objavila predelave poznanih filmskih tem.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano