Alenka Gotar je na prost Prešernov dan pripravila paradižnikovo juho z baziliko, v pečici popečena piščančja prsa v gorčični omaki s parmezanom in tenstan krompir. Za sladico si je privoščila gibanico. 

Izdala je, da ji je njen Anže, ki je sin kuharice, za skuhano kosilo čestital, pa čeprav je sama izdala, da je sicer kosilo izgledalo bolj klavrno, a je bilo vrhunskega okusa. 

"In tako je pri vrhunskih zadevah: bistvo je očem nevidno!," je še dodala noseča pevka.

 

Danes sem pa jaz kuharica :Paradižnikova juha z baziliko, v pecici popecena piščančja prsa v gorcicni omaki s parmezanom in tenstan krompir(ne zgleda lepo, je pa dobro 🙂 ).Za sladico: gibanice!

Posted by Alenka Privat Gotar on Monday, February 8, 2016


Zadnje novičke

Prejšnji članekŽALOSTNO! Vanessa skrušena objavila to fotografijo!
Naslednji članekBrendijev sin priredil njegovo pesem in jo posvetil …