Alenka Gotar je na prost Prešernov dan pripravila paradižnikovo juho z baziliko, v pečici popečena piščančja prsa v gorčični omaki s parmezanom in tenstan krompir. Za sladico si je privoščila gibanico.
Izdala je, da ji je njen Anže, ki je sin kuharice, za skuhano kosilo čestital, pa čeprav je sama izdala, da je sicer kosilo izgledalo bolj klavrno, a je bilo vrhunskega okusa.
"In tako je pri vrhunskih zadevah: bistvo je očem nevidno!," je še dodala noseča pevka.
Danes sem pa jaz kuharica :Paradižnikova juha z baziliko, v pecici popecena piščančja prsa v gorcicni omaki s parmezanom in tenstan krompir(ne zgleda lepo, je pa dobro 🙂 ).Za sladico: gibanice!
Posted by Alenka Privat Gotar on Monday, February 8, 2016
Zadnje novičke
- 4 stilski videzi zate za popolno pomlad
- David Amaro se je znašel v novi vlogi, ki je vse prej kot lahka
- Matej Zemljič (Skrito v raju) je naredil drzno potezo
- Boštjan Romih ni nič več sam
- MasterChef Slovenija: Sodniki še nikoli niso tako kričali
- Zala Djurić ima izjemen talent tudi za tole, presenetila je
- Poroka na prvi pogled: Vse kaže, da so strokovnjaki tudi letos “brcnili v temo” z izbiro parov
- Voditeljica Nataša Naneva je svoji mami poklonila zares drago darilo