Deli

Andrej Laharnar, zaročenec Mirele Lapanović, ki tekmuje v srbskem šovu Parovi in se je v njem zapletla s sotekmovalcem, se je po njo odpravil kar v Beograd.

Andrej bi jo namreč rad čim prej spravil ven iz šova in jo domov poslal na testiranje zaradi prepovedanih drog, ki so po njegovem mnenju bile v njenem telesu, ko se je podala v seksualno avanturo s tekmovalcem Milijem. Ta naj bi jo po mnenju Andreja posilil in se z njo v spolni akt podal, ko Mirela sploh ni bila prisebna. Andrej želi srbski šov tudi tožiti, ker je bila po njegovem Mirela takrat kljub veliki vinjenosti še drogirana.

PREBERITE VEČ O TEM, KAJ SMO GLEDE MIRELE IN ANDREJA ŽE PISALI >>

Njen zaročenec, ki jo še vedno brani, kljub temu, da mu je Mirela v izjavi za javnosti, ki jo je dala po zapletu s sotekmovalcem, malce “zarila nož v hrbet” (VEČ preberite TUKAJ >>), se je v Beograd odpravil zato, ker mu v srbskem šovu Parovi niso dovolili, da bi prišel v stik z Mirelo. Z njim se je odpravila Mirelina prijateljica Rebeka Ačimovič. V torek sta bila na slovenskem veleposlaništvu v Beogradu, kar so mu svetovali na našem ministrstvu za zunanje zadeve. Tam so mu svetovali tudi, da naj se, v kolikor sumi, da je v šovu prišlo do spolne zlorabe njegove zaročenke, obrne na slovensko ali srbsko policijo.

Andrej in Rebeka sta že obiskala tudi produkcijo šova, kjer sta pustila darilo za Mirelo. Kmalu bo znano več o tem, kaj sta dosegla. Ljubezen res ne pozna meja, še posebno ne Mirelina …

2 KOMENTRAJI

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime