nazaj naprej

Aneta iz Survivorja: Trije smo se žličkali

Petek, 14.10.2016 ob 10:06

Kaj se je dogajalo med njo in tekmovalcem Alanom?

Aneta iz Survivorja: Trije smo se žličkali

Aneta se v Survivorju še vedno bori za glavno nagrado. Čeprav je bil resničnostni šov na Filipinih posnet vnaprej in so danes že vsi tekmovalci doma, zmagovalec pa tudi znan, je še vse varovano pred javnostjo.

Gledalce šova pa zanima, ali se je kaj pletlo med njo in Alanom ? "Takoj, ko sem Alana zagledala, sem si rekla, ta tip bo prvi izločen z moje strani, ker mi je bil ful antipatičen, saj se je imel za nekaj več. Hitro sem ugotovila, da so imeli vsi tekmovalci isto mnenje," je presenetljio o njem izdala Aneta.

A nato se je zgodil preobrat in Aneta se je z njim zbližala ...

"Ko sem bila slabe volje in na tleh, je pristopil k meni in se mi odprl o svojih življenjskih težavah. Potem sva se pa zelo razumela."

... menda ne preveč ...

"V »hiški« smo spali jaz, Maja Alan in Klemen. Jaz sem spala med Klemnom in Alanom, ampak potem je on začel riniti vame, dobesedno. Dokler je bilo še žličkanje, je bilo še vse kul, ker je mene res zeblo. Trije smo se žličkali, še Maja, a ko me je on začel božati in me je ene dvakrat kar obrnil, sem šla pa spat ven. Od tiste noči nisem več spala pri njem."Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano