Deli

V nedeljo popoldan je v Cineplexxu v Kranju potekala ekskluzivna premiera najnovejše animirane pustolovščine Avtomobili 3 (Cars 3).

Presenetljivo na premieri ni manjkalo znanih osebnosti. Premiero so obiskali in se zraven dobro zabavali, glasbenik Rok Golob, selektor hokejske reprezentance Nik Zupančič in igralka Aleksandra Balmazovič.

Glasbenik Rok Golob na premieri filma Avtomobili 3 (foto: Mediaspeed)

Zabava za celotno družino se je pričela že zgodaj popoldne na parkirišču pred kinom. Tam so si otroci nabirali svoje prve izkušnje za volanom, si v otroškem kotičku risali na lice Strelo McQueena in se za spomin slikali v Fotoprikolici.  Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, sladko – sadno presenečenje za najmlajše sta pripravila Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

Slavna imena slovenske scene so posodila glasove animiranim junakom

Kdo so slovenski Avtomobili 3 je zanimalo predvsem najmlajše, ki so z veseljem izkoristili priložnost za slikanje in kakšen avtogram. Seveda je zanimalo tudi nas, kdo je pogumnemu in neustrašnemu Streli McQueenu posodil glas?

Izkazalo se je, da je ravno Primož Forte slovenski Strela McQueen. Na premieri so poleg njega prisostvovali tudi drugi, ki so posodili glasove animiranim junakom.  Domen Valič (Jaka Grom), Maja Martina Merljak (Natali Ziher) in Jonas Žnidaršič (Žiga Živc) – del ekipe, ki je pod režisersko taktirko Tanje Đurić Ribič odlično izpeljala slovensko sinhronizacijo.

Slovenski Strela McQueen (foto: Mediaspeed)

Kljub lepemu vremenu so se mnoge družine odpravile na premiero Avtomobili 3 že zgodaj popoldan. Na parkirišču pred Cineplexxom je otroke čakala prava avtomobilistična zabava. Na poligonu Jumicar so se vozili s pravimi mini avtomobili, prevzeli so vlogo voznika ali sopotnika ter dogajanje v prometu doživljal z voznikovimi očmi. Poleg super zabave so dobili svoje prve izkušnje v prometu in spoznali cestno prometna pravila.

Tudi otroci so se vozili v mini avtomobilčkih (foto: Mediaspeed)

Premiera kot se šika kajne? Zagotovo je za otroke bil to nepozaben dogodek.

Lahko ga doživite tudi vi: AVTOMOBILI 3 DRUŽINSKI VIKEND

Vsa Cineplexx kina – sobota, 17. in nedelja, 18. junija 16:00 – 18:00

  • poslikave obraza
  • otroški kotiček s pobarvankami

Cineplexx Celje, sobota, 17. junij 15:00 – 18:00

  • Jumicar poligon – parkirišče na terasi Planet Tuš Celje

15. junija animirana pustolovščina Avtomobili 3 prihaja na redni spored Cineplexx kinematografov. Na vseh lokacijah v soboto in nedeljo pripravljamo Družinski dan. Otroci se bodo razveselili otroških kotičkov s pobarvankami, balonov ter poslikav obraza. Prav posebno avtomobilistično dogajanje bo v Celju z Junicar poligonom. V soboto, 16. junija med 15:00 in 18:00 se bodo mladi Celjani na parkirišču terase Planet Tuš Celje lahko preizkusili kot pravi vozniki, nabirali svoje prve izkušnje v prometu ter spoznali cestno prometna pravila.

Več o dogodku in nakup vstopnic TUKAJ>>

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime