nazaj naprej

Barbara iz Donačke podarila darilo, ki ga je prejela od fantov

Četrtek, 16.02.2017 ob 15:05

Dobilo ga je Društvo za cerebralno paralizo Sonček Ptuj - Ormož.

Barbara iz Donačke podarila darilo, ki ga je prejela od fantov

Zgodba o medvedu se je pričela s pesmijo in z animiranim pravljičnim videospotom za pesem "Ta moj medo", ki je po izboru revije Podoba-Glasba, med 10. najboljšimi slovenskimi videospoti minulega leta.

Veliki medo, ki so ga Barbari kupili fantje iz skupine in je skupino Donačka spremljal na vseh koncertih lanske uspešne sezone, je v tem času postal prava atrakcija in tudi zvezda facebooka. Ogromni plišasti kosmatinec je na nastopih vedno požel simpatične odzive in skoraj posvsod so ga oboževalci skušali ugrabiti.

Ob koncu leta je tako padla odločitev Donačke, da v facebook nagradni igri simpatičnega medveda nekomu podarijo. V sklopu nagradne igre “Medo išče novi dom”, je Barbara iz Donačke izmed več sto komentarjev izžrebala Društvo za cerebralno paralizo Sonček Ptuj - Ormož, ki bodo medvedu odslej nudili topel dom.

Srečne nagrajence in nove lastnike velikega medveda je skupina Donačka obiskala konec prejšnjega tedna in jim v prenovljenih prostorih priredila kratek glasbeni program, manjša darila in z njimi tudi zaplesala. Varovanci Društva za cerebralno paralizo Sonček Ptuj - Ormož so ob druženju z Donačko izjemno uživali, medveda pa so v svojo družbo sprejeli z odprtimi rokami in obljubili, da ga Barbara lahko še vedno obišče, saj je pri njih vedno dobrodošla.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano