Deli
Najbolj je 34-letni škorpijon iz Ljubljane, ki je po poklicu ekonomist, osebni fitnes trener in učitelj plavanja otrok s posebnimi potrebam, omrežil »svojo« Almo, s katero se ponoči božata pod odejo in si namenjata tudi poljube.

Ops! Dejanja pa so razjezila dekle zunaj hiše, ki je klicalo v pogovorno oddajo Big Brother Klub in zahtevalo, da se morajo dejanja prenehati:

"Živijo, tukaj Iva. Sem Alenova prijateljica s privilegiji in želim, da se takoj preneha odnos med Alenom in Almo, kar se tiče šlatanja in poljubljanja. V nasprotnem primeru bom prenehala skrbeti za njegove osebne stvari in se odselila iz njegovega stanovanja."

Alen je včeraj zjutraj stopil tudi pod tuš in gledalcem pokazal svoje premoženje. Očitno je pravi casanova, saj ga doma čaka morebitno dekle, že ima pa tudi sina.

"Najpomembnejša prelomnica je bila rojstvo sina Michela in vsi težki trenutki, ki smo jih preživeli z njim ob samem rojstvu in v prvem letu njegovega življenja," je izdal Alen, ki pa s partnerico svojega sina ni več skupaj.

 

V ŽIVO IZ HIŠE:Malo po tem ko jo je opravljal, je Alen že začel masirati Diano..LIKE če ste mnenja, da je Alen preveč samovšečen?

Posted by Big Brother Slovenija 2016 on Sunday, February 28, 2016