Deli
Prihaja božič, ki ga v ZDA na veliko praznujejo, a vse kaže, da mu bo Angelina zagrenila tudi božične praznike. Brad, ki menda že celo večnost ni videl svojih otrok, saj mu igralka to vztrajno preprečuje, se boji, da mu bo to preprečila tudi za božič.

Odkar je Angelina vložila zahtevo za ločitev, se med njima bije umazana bitka za otroke, v kateri mu ona preprečuje, da bi jih videval pogosteje, Brad pa se trudi, da bi dosegel pogostejše obiske, saj jih zelo pogreša. Zato je že povsem obupan, saj vse njegove poskuse in predloge Angelinina odvetnica in terapevti, ki jih je najela Angelina, ne le zavrnejo, temveč skušajo celo obrniti v njegovo škodo. V sovražno nastrojenih elektronskih sporočilih je odvetnica zapisala da "mu je vseeno za to, kaj terapevti menijo, da je najbolje za otroke" ter mu zagrozila, da če bo otroke poskušal videti brez dovoljenja, se bo to zaključilo z "zelo drago, zelo grdo in zelo javnim bojem na sodišču".

Kljub temu, da so bile Angelinine obtožbe, da je Brad zlorabljal in tepel otroke, spoznane za lažne, jih je videl le nekajkrat. Ves ta čas so pri njej, ki jih skuša pridobiti na svojo stran. Meseci tako tečejo, Brad pa je čedalje bolj nesrečen, žalosten in zaskrbljen, je povedal njegov prijatelj.

Le kdaj bo vmes poseglo sodišče in poskrbelo, da se Angelinino zlobno maščevanje zaključi, ter bodo otroci lahko končno videli očeta?