nazaj naprej

Bosta Borut Pahor in Jan Plestenjak močno presenetila?

Petek, 17.02.2017 ob 09:45

Jan v popolnoma novi luči.

Bosta Borut Pahor in Jan Plestenjak močno presenetila?

Še dober teden dni nas loči do podelitve novih slovenskih medijskih nagrad ŽAROMETI, ki jih podeljuje revija Vklop pod okriljem medijske skupine Media24.

Izvedeli smo, da bo predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, podelil nagrado za medijsko legendo. Lahko vam razkrijemo tudi prvi dve glasbeni točki ...

Nominiranec za žaromet v kategoriji »glas leta« Jan Plestenjak, ljubljenec slovenskih deklet in eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev vseh časov, se bo predstavil v popolnoma drugačni luči. Takšni, kot ga doslej še nismo imeli priložnosti videti.

Oder pod žarometi pa bo zasedel še en nominiranec za »glas leta« in sicer vse bolj priljubljeni raper Nipke, ki je posebej za to priložnost združil moči s kolegom Trkajem, producentom Damjanom Jovičem, ki se uveljavlja tudi onstran naših meja, za piko na i pa se jim bodo na odru pridružili še državni, evropski in svetovni prvaki v hip-hopu – eni in edini The Artifex.

Neposredni TV-prenos podelitve žarometov si boste lahko ogledali na 1. programu TV Slovenija v nedeljo, 26. februarja 2017, ob 20.30.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano