Deli
Po tem, ko je že vsem jasno, da Angelina dela vse, da bi Bradu zagrenila življenje, saj mu preprečuje, da bi videval otroke, se je končno oglasil še Brad in povedal, kar je že več ali manj očitno: to je, da se mu ne zdi prav, da je Angelina javno razkrila zasebne stvari glede skrbništva nad otroki.

Brad Pitt je vložil zahtevek z obrazložitvijo, v katerem je prosil, naj ostane urejanje ločitve in skrbništva zasebno in skrito javnosti. Tako javno obračunavanje ima slab vpliv tudi na njune otroke, saj je s tem poseženo v njihovo zasebnost. Zapisal je tudi, da je Angelina "očitno odločena, da bo ignorirala celo dogovorjene standarde, ki zadevajo interese otrok."

Nadaljeval je, da je Jolie "izpostavila otroke s tem, ko je javno objavila imena njihovih terapevtov in ostalih zdravstvenih strokovnjakov." Razložil je tudi, da Jolie "nima mehanizma za samoobvladovanje", ki bi preprečil, da bi javno razkrivala občutljive podatke zasebne narave. Kot dokaz je navedel dejstvo, da je javno razkrila ločitvene dokumente, ki pa vsebujejo veliko zasebnih informacij, ter nato to še ponovila. "Čeprav jih je enkrat že izpostavila javnosti, je to ponovila."

Pravna ekipa, ki zastopa Brada Pitta, je pripravila osnutek, v katerem predlagajo sodniku, naj odobri predlog, da se zadeva obravnava zasebno, skrito očem javnosti. Preden se bo sodnik odločil, ima Angelinina ekipa možnost odgovoriti na zahtevo.

Brad je vložil to zahtevo nekaj tednov po tem, ko je bila njegova prošnja za nujno zaslišanje in zapečatenje ločitvenih in skrbniških dokumentov zavrnjena. Angelinina odvetnica Laura Wasser pa je izjavila, da Angelina ni proti zapečatenju dokumentov, da podrobnosti ne bi prišle v javnost, temveč so bili prejšnjič samo zato proti, ker se Bradova ekipa pravnikov pred tem ni posvetovala z njimi.

Torej Angelinina ekipa celo sama priznava, da gre zgolj za nagajanje in kar je najhuje, na račun njunih otrok. Žalostno.