nazaj naprej

Channing Tatum objavil sliko svoje gole žene

Torek, 10.01.2017 ob 11:08

Ups! Le kako je reagirala Jenna?

Channing Tatum objavil sliko svoje gole žene

V nedeljo je Channing Tatum na Instagramu objavil sliko svoje gole speče žene Jenne Dewan Tatum. Na zelo lepi črno-beli fotografiji 36-letna Jenna spi, delno zavita med rjuhe, poleg pa je Channing napisal: "Čas za dremež = najboljši čas."

Očitno je Jenna počivala, da dobi svoj potrebni lepotni spanec, saj se je zvečer udeležila zabave po podelitvi Golden Globes. Zabave se je udeležila brez moža, ki je najverjetneje ostal doma z njuno 3-letno hčerkico Everly.

Par, ki se je poročil julija 2009, sicer ne skriva svojega spolnega življenja. Za januarsko izdajo revje Cosmopolitan je Jenna spregovorila o njunem življenju za zaprtimi vrati.

"Vedno sem bila zelo seksualna oseba. Vsekakor imava srečno in zdravo spolno življenje. To, da si plesalec, te poveže s tvojim fizičnim telesom. Je prvinsko, zemeljsko … naravna seksualna energija. Svoje telo čutiš na poseben način. Channing je enak."

 


Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano