15-letnica iz Šentjanža pri Dravogradu je tudi v drugem krogu, kjer je predstavila skladbo Hero, navdušila s svojim glasbenim talentom. Kljub uvrstitvi med najboljšo osmerico pa ostaja Korošica skromna: "Upam, da bom občinstvo tudi v prihodnje prepričala s svojim glasom. Moj adut so tudi moja leta!"

A prav dejstvo, da bo Eva decembra dopolnila šele 16 let, je marsikoga zmotilo. Mlada pevka se za te očitke ne zmeni in pojasnjuje: "Res je, daimam zgolj 15 let, a zdi se mi, da sem dovolj zrela tudi za nastop na evrovizijskem odru. Menim, da bi Slovenijo lahko na Evrosongu dobro zastopala, tako pa bi na nek način tudi sama postajala še bolj zrela oseba.To bi bila velika odskočna deska v moji pevski karieri."

Eva je ena tistih kandidatk, ki se lahko pohvalijo tudi s številnimi oboževalci. In kako so praznovali njen uspeh ob uvrstitvi v naslednji krog tekmovanja? "Ker je bila pot iz Ljubljane do Koroške dolga, sem šla združino in prijatelji samo na pijačo. A najpomembneje je, da smo uživali in da smo se veselili," je povedala temnolasa pevka, ki bi se želela v prihodnji oddaji predstaviti s kako bolj energično skladbo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFUNNY VIDEO 4
Naslednji članekVroče! Gleejevka Charice: Za morilca mojega očeta ni usmiljenja!