Tam sta obiskala šolo Le Cordon Bleu, kjer je Bine uspešno zaključil šolanje, ter restavracijo Apicius z dvema Michelinovima zvezdicama, kjer je opravljal strokovno prakso in bil leto dni redno zaposlen kot vodja izmene.

"Pariz je moje 'drugo' mesto in veselim se, da bom kmalu spet v svojem kuharskem 'domu' – tokrat v dobri in številni družbi," je svoje vtise povzel Bine.

Z Valerijem sta se že udeležila tečaja na šoli Le Cordon Bleu, kjer Valeria uči profesor chef Lesourd. "… to je čisti strokovni užitek… moj "sopotnik" Valerio je v kuharskih nebesih – čaka pa ga še nekaj top profesionalnih izkušenj iz Pariza, fajn bo," je včeraj popoldan poročal Bine in objavil dve fotografiji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: Ne bodi kopija!
Naslednji članekTriggerfinger pri nas zapeli uspešnico I Follow Rivers