Deli
JustJaredJr.

Miley Cyrus, ki je s svojim prihodom v Brazilijo povzročila pravo evforijo, je med petkovim nastopom znova osupnila na odru arene HSBC v Riu de Janeiru, ko je nastopila v rdeči motoristični jakni.

Tik pred nastopom, ki je potekal v sklopu njene turneje 'Gypsy Heart Tour', je na Twitterju napisala, da obožuje to južnoameriško mesto: »Na svetli strani, počutim se tako super. Hvala Rio.«

Čez dan pa je mlada zvezdnica, ki je oblekla majico iz 80-ih let, našla čas tudi za poziranje fotografom v hotelu Copacabana Palace, kjer si je naslednji dan pred nastopom v Sao Paulu privoščila sproščanje ob bazenu. Sedaj pa se odpravlja naprej v Venezuelo in Kolumbijo.

Mlada zvezdnica pa si je vzela čas tudi za praznovanje rojstnega dne njene mame Tish, s katero je veliko časa preživela tudi v Argentini. Na Twitterju je napisala: »Nocoj sem se imela tako lepo s @tishcyrus1. Vse najboljše, mama! Ti si resnično najboljša!«

Še prej, v četrtek, pa se je 18-letna zvezdnica, ki je zapela pesem Nirvane, s spetimi lasmi odpravila po nakupih v Rio, kjer je spoznavala tamkajšnje trende.

Pred nakupovanjem pa je v ljubkem bikiniju pokazala svojo čudovito postavo, medtem ko je plesala in uživala na plaži skupaj s prijatelji in mamo.

Se strinjaš,da se oblači vse bolj in preveč pomanjkljivo? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!

loading ...