Deli

Odkar je bil izvoljen nov francoski predsednik Emmanuel Macron, se o njem govori le še o tem, zakaj je izbral kar 24 let starejšo ženo. Številni pišejo o tem, kako staro ženo ima in kaj ga je na njej tako pritegnilo. Emmanuel je imel tega dovolj in za javnosti tudi spregovoril …

“Če bi bil jaz 20 let starejši od svoje žene, nihče niti za sekundo ne bi pomislil, da ne bi mogel biti njen partner,” je povedal za časnik Le Parisien. “A ker je ona 20 let starejša, ljudje govorijo ‘Ta odnos ne more zdržati, to ni mogoče.'”


 

Macron se je s svojo ženo Brigitte Trogneaux poročil leta 2007, ko je imel sam 29 let, ona pa 54. Brigitte je bila v srednji šoli njegova učiteljica drame in medtem ko so njegovi starši mislili, da se je zagledal v njeno hči, se je v resnici kar v učiteljico Brigitte, ki je pred 10-imi leti postala njegova tudi žena.

Macron je nadaljeval še, da so špekulacije glede njegovega odnosa navadna mizoginija in posledica ‘tradicionalnega’ pogleda ljudi na družbo. Nadaljeval je, da so ljudje, ki verjamejo in širijo take govorice – namreč da je najverjetneje homoseksualec in da ne more zares ljubiti svoje žene – najverjetneje izgubili stik z realnostjo ali pa imajo probleme s sprejemanjem homoseksualnosti.

“Sam vidim velik problem v tem, kako družba vidi položaj ženske v njej,” je še dejal in nadaljeval s slavospevi svoji ženi. “Brez nje ne bi bil to, kar sem,” je povedal 39-letni nekdanji bankir.

Foto: Stuff.co.nz

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime