nazaj naprej

Glavni igralec serije Gorski zdravnik prihaja v Slovenijo

Petek, 17.02.2017 ob 16:10

To pa ni edina dobra novica ...

Glavni igralec serije Gorski zdravnik prihaja v Slovenijo

Na POP TV je prispelo ogromno pisem, v katerih so oboževalci avstrijske serije Gorski zdravnik, izrazili željo, da bi se srečali s tirolskim zdravnikom.

Hans Sigl, glavni igralec serije Gorski zdravnik je povedal: ''Res se zelo veselim svojega prvega obiska Slovenije. Slišal sem že veliko o slikoviti pokrajini in čudovitih ljudeh v Sloveniji. Povedali so mi, da je med gledalci POP TV ogromno oboževalcev serije Gorski zdravnik. Lahko jim razkrijem, da bo 10. sezona serije odlična in najbolj napeta do sedaj.''

Igralec bo v Slovenijo prispel v spremstvu svoje žene Susanne, v četrtek, 16. marca in bo v Mercatorju Šiška v Ljubljani pozdravil svoje oboževalce. Točno uro bodo s POP TV sporočili v kratkem.

Serija, ki je zaznamovala lansko poletje, se na POP TV tudi vrača z novimi deli, zapleti, razpleti in ljubezenskimi obeti. Gledalci si bodo 10. sezono lahko ogledali v ponedeljek, 20. marca.


Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano