Deli

Gwyneth Paltrow je potrdila svojo zaroko s svojim fantom, s katerim sta skupaj že 3 leta. To je sicer Brad Falchuk, ameriški TV režiser in producent. Zaroko sta naznanila s svojo naslovnico, objavljeno na njeni spletni strani Goop, na kateri pozirata objeta in sijoča od ljubezni.

“Osebno sem v srednjih letih skušala sprejeti, kako kompleksna je ljubezen,” je povedala v intervjuju. “Odločila sem se, da ponovno poskusim, ne le, ker verjamem, da sem našla moškega, s katerim mi je namenjeno biti, temveč tudi ker sem sprejela možnosti, ki širijo dušo in rušijo vzorce, ki so (zastrašujoče) možni v intimnosti.”

💍

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Detajli po poroki zaenkrat še niso znani, je pa vir, ki pozna par, povedal: “Oba sta vedela, da bo prišlo do tega, jima to ni bilo tako pomembno, saj sta bila pred tem oba v dolgih zakonskih zvezah. Nobenemu se ni mudilo.” Nekateri viri sicer trdijo, da sta bila Paltrow in Falchuk skrivaj zaročena več kot eno leto, a se je Gwyn držala nazaj, ker je to hotela objaviti na svoji spletni strani.

Paltrow in Falchuk sta se spoznala leta 2014 na snemanju serije Glee, ki jo je Falchuk soustvarjal z Ryanom Murphyjem, Paltrow pa je nastopila kot gostujoča zvezdnica. To bo za oba drugi zakon.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime